Skil 6002 - maşină de găurit cu percuție cu 2 viteze

158 RON
cu TVA
Cantitate

Maşină de găurit cu percuție, compactă și practică
Mașina de găurit cu percuție Skil 6002 are o construcție compactă, confortabilă și este echipată cu motor eficient de 500 W, care permite efectuarea lucrărilor de bricolaj. Este potrivită pentru toate lucrările de găurire uzuale. Turația variabilă cu viteză pre-selectabilă oferă caracterul multilateral și controlul lucrărilor. Această maşină de găurit cu percuție este echipată cu mandrină cu cheie, care permite strângerea extrem de fermă a mandrinei, cu ajutorul cheii, evitând astfel scăparea burghiului în cursul lucrării. Această unealtă beneficiază de o serie de funcții practice, cum este blocarea butonului de acționare pentru funcționare continuă. Această maşină de găurit cu percuție se furnizează cu un set de trei burghie pentru zidărie, de 5, 6 și 8 mm.

Maşină de găurit cu percuție ideală pentru lucrările de găurire
Mașina de găurit cu percuție este echipată cu mandrină cu cheie, de 13 mm, care permite strângerea extrem de fermă a mandrinei, cu ajutorul cheii. Astfel puteți evita scăparea burghiului în cursul lucrării. Mecanismul de percuție permite găurirea în zidărie, modul cu percuție se poate opri pentru găurire normală și înșurubare. Datorită acestor funcții, este o unealtă ideală pentru orice lucrare de găurire în interiorul casei și în jurul acesteia.

Turație variabilă bazată pe preselecția vitezei, pentru controlul optim
Unealta are turație variabilă, care asigură precizia găuririi și a înșurubării. Puteți regla viteza preferată cu discul de viteze pre-selectate. În cazul lucrului continuu, îndelungat, puteți folosi sistemul de blocare al butonului de acționare.

Funcții convenabile pentru un confort de lucru sporit
Această maşină de găurit cu percuție are o serie de funcții practice, de exemplu schimbarea sensului de rotație. Acesta este utilă când trebuie să desfaceți sau să scoateți șuruburi. Această maşină de găurit se furnizează cu un set de trei burghie pentru zidărie, de 5, 6 și 8 mm.Caracteristici tehnice:
Putere: 500 W
Mandrină cu cheie: 13 mm
Capacitatea de găurire în oţel: 13 mm
Capacitatea de găurire în zidărie: 16 mm
Capacitatea de găurire în lemn: 30 mm
Masa: 1,8 kg
Informaţii produs: Tensiune şi frecvenţă: 220-240V / 50-60 Hz


Set de livrare:
Cheie mandrină.
Set pentru găurire în piatră 3 piese (Ø 5/6/8 mm)