Skil 6271 - maşină de găurit cu percuție cu 2 viteze

200 RON
cu TVA
Cantitate

Maşină de găurit cu percuție, puternică și practică
Mașina de găurit cu percuție Skil 6271 este unealta ideală pentru toate lucrările de găurire din casă și în jurul casei. Echipată cu un motor puternic, de 710 W. Are o construcție compactă și o serie de funcții convenabile, de exemplu indicatorul modului. Această maşină de găurit cu percuție este echipată cu mandrină cu cheie de 13 mm, care permite strângerea extrem de fermă a mandrinei, cu ajutorul cheii, evitând astfel scăparea burghiului în cursul lucrării. Turația variabilă cu viteză pre-selectabilă oferă caracterul multilateral și controlul lucrărilor. Această maşină de găurit cu percuție se livrează împreună cu un mâner lateral și cu un sistem de reglare a adâncimii.

Performanță ridicată
Această mașină de găurit cu percuție este echipată cu un motor puternic, de 710 W și cu o mandrină cu cheie, de 13 mm, care permite strângerea extrem de fermă a mandrinei, cu ajutorul cheii. Astfel puteți evita scăparea burghiului în cursul lucrării. Mecanismul de percuție permite găurirea în zidărie, modul cu percuție se poate opri pentru găurire normală și înșurubare. Datorită acestor funcții, această maşină de găurit cu percuție este o unealtă ideală pentru orice lucrare de găurire în interiorul casei și în jurul acesteia.

Turație variabilă bazată pe preselecția vitezei, pentru controlul optim
Unealta are turație variabilă, care asigură precizia găuririi și a înșurubării. Puteți regla viteza preferată cu discul de viteze pre-selectate. În cazul lucrului continuu, îndelungat, puteți folosi sistemul de blocare al butonului de acționare.

Funcții convenabile pentru un confort de lucru sporit
Această maşină de găurit cu percuție are o serie de funcții practice, de exemplu schimbarea sensului de rotație. Acesta este utilă când trebuie să desfaceți sau să scoateți șuruburi. Indicator practic vă arată modul de lucrul activ. Unealta se livrează cu un mâner lateral care permite mânuirea confortabilă, cu ambele mâini, și cu un sistem de reglare a adâncimii, cu care puteți regla adâncimea găurilor înfundate.Caracteristici tehnice:
Putere: 710 W
Mandrină cu cheie: 13 mm
Capacitatea de găurire în oţel: 13 mm
Capacitatea de găurire în zidărie: 16 mm
Capacitatea de găurire în lemn: 35 mm
Masa: 1,7 kg
Informaţii produs: Tensiune şi frecvenţă: 220-240V / 50-60 Hz


Set de livrare:
Cheie mandrină.
Mâner lateral.
Sistem de reglare a adâncimii