Skil 6220 - bormașină

196 RON
cu TVA
Cantitate

Bormașină ușoară, cu cablu, cu alimentare neîntreruptă
Bormașina Skil 6220 este o bormașină compactă și ușoară, cu alimentare neîntreruptă. Datorită alimentării de la rețea, este totdeauna gata de lucru. Cablul de alimentare lung de 6 metri oferă o libertate mărită a mișcării și este echipată cu o mandrină fără cheie, cu manșetă dublă, de 10 mm, pentru schimbarea rapidă și simplă a accesoriilor. Setarea dispozitivului de cuplaj 20+1 VariTorque asigură înșurubarea precisă, cu cele 20 de setări, și încă o setare pentru lucrările de găurire. Turația variabilă oferă caracterul multilateral și asigură controlul lucrării.

Libertatea extinsă a mișcării
Cablul lung de 6 metri asigură o libertate excepționala a mișcării. Cu această bormașină cu cablu, aveți alimentare neîntreruptă. Nu trebuie să vă îngrijoreze că puteți rămâne fără energie.

Schimbarea rapidă și convenabilă a accesoriilor
Acestă bormașină este echipată cu o mandrină fără cheie, cu manșetă dublă, de 10 mm, care permite schimbarea rapidă și simplă a accesoriilor. Mandrina cu manșetă dublă are două manșete: una țineți fixată în timp ce rotind cealaltă, strângeți sau deschideți mandrina. Setarea dispozitiv de cuplaj 20+1 VariTorque asigură înșurubarea precisă, și încă o setare pentru găurire.

Turație variabilă pentru controlul optim
Turația variabilă a acestei unelte asigură precizia înșurubării și a găuririi – puteți regla percuția prin butonul de acționare, pentru controlul optim.

Funcții convenabile pentru un confort de lucru sporit
Funcția practică stânga/dreapta oferă comutarea simplă între operațiile de înșurubare și desfacerea șuruburilor. Forma ergonomică asigură mânuirea confortabilă.Caracteristici tehnice:
Putere nominală: 0,75 A
Cuplu maxim: 27 Nm
Mandrină fără cheie cu manşon dublu: 10 mm
Comutator pentru reglarea vitezei: 0
Capacitatea de găurire în lemn: 20 mm
Capacitatea de găurire în oţel: 8 mm
Capacitate de înşurubare: 6 mm
Lungime cablu: 6 m
Masa: 1,2 kg
Informaţii produs: Tensiune şi frecvenţă: 220-240V / 50-60 Hz