Skil 6221 - bormașină

218 RON
cu TVA
Cantitate

Bormașină cu cablu ‘Energy Line’
Bormașina Skil 6221 este construită special pentru seria Skil ‘Energy Line’: performanță ridicată, protecția mediului și cea mai bună libertate a mișcării. Este înzestrată cu tot de ce aveți nevoie: cablul de alimentare lung de 6 metri oferă o libertate mărită a mișcării și este echipată cu o mandrină fără cheie, semimetalică, cu manșetă dublă, de 10 mm, pentru schimbarea rapidă și simplă a accesoriilor. Pentru găurirea cu precizie, această bormașină oferă setarea 20+1 VariTorque a dispozitivului de cuplaj. Cele două trepte de viteză mecanice și turația variabilă asigură caracterul multilateral și controlul asupra lucrării.

‘Energy Line’: performanță ridicată, protecția mediului și cea mai bună libertate a mișcării
Uneltele din seri Skil ‘Energy Line’ sunt caracterizate de performanță ridicată, protecția mediului și cea mai bună libertate a mișcării. Performanța ridicată înseamnă că aceste unelte abordează orice lucrare comună de bricolaj, din casă și din jurul casei. Protecția mediului este oferită de consumul redus de energie, de consumul limitat de materii prime și de construcția compactă și ușoară. Cea mai bună libertate a mișcării este asigurată de corzile lungi de alimentare, de 6 sau 10 metri, care combină avantajul energiei neîntrerupte ale alimentării de le rețea, și libertatea adițională a mișcării în timpul lucrului.

Cele două trepte mecanice de viteză oferă caracter multilateral pentru fiecare lucrare
Cele două trepte mecanice de viteză oferă caracter multilateral. Treapta ‘High speed’ oferă turație ridicată, pentru găurire, iar setarea ‘Low speed’ oferă moment ridicat, pentru lucrările de înșurubare grea (șuruburi mari, de exemplu). Având aceste funcții disponibile, în mod sigur veți găsi soluția potrivită pentru fiecare lucrare.

Schimbarea rapidă și convenabilă a accesoriilor
Acestă bormașină este echipată cu o mandrină fără cheie, cu manșetă dublă, de 10 mm, care permite schimbarea rapidă și simplă a accesoriilor. Mandrina semimetalică este robustă și durabilă. Setarea dispozitivului de cuplaj 20+1 VariTorque asigură înșurubarea precisă, și încă o setare pentru găurire. Cu această bormașină veți avea soluția potrivită pentru fiecare lucrare.

Turație variabilă pentru controlul optim
Turația variabilă a acestei unelte asigură precizia înșurubării și a găuririi – puteți regla percuția prin butonul de acționare, pentru controlul optim.Caracteristici tehnice:
Putere nominală: 0,9 A
Cuplu maxim: 38 Nm
Mandrină fără cheie cu manşon dublu: 10 mm
Comutator pentru reglarea vitezei
Capacitatea de găurire în lemn: 20 mm
Capacitatea de găurire în oţel: 8 mm
Capacitate de înşurubare: 6 mm
Lungime cablu: 6 m
Masa: 1,2 kg
Informaţii produs: Comutator pentru reglarea vitezei
Tensiune şi frecvenţă: 220-240V / 50-60 Hz