Motosapa Ruris Sprint 650L

Pentru pregătirea solului din grădină, Ruris vine în sprijinul fermierilor cu gama de motosape Sprint, care sunt simplu de utilizat, chiar şi în sere şi solarii, datorită construcţiei şi gabaritului redus. Motosapa Sprint poate prelucra toată gama de soluri din mai multe treceri successive, până la o mărunţire perfectă a solului.

1.599 RON
cu TVA
Cantitate

Motosapele/Motosăpătoarele au ca şi caracteristică sistemul de transmisie, tracţiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul şuruburilor roţile de transport sau frezele săpătoare în funcţie de utilizare.

Motosapele/Motosăpătoarele sunt în principal concepute pentru funcţia de săpare cu ajutorul frezelor de săpătoare, montate cu şuruburi pe singura osia motoare.

Transmisia, tracţiunea (osia motoare) şi maşina propriu-zisă formează un ansamblu inseparabil şi nu pot funcţiona din punct de vedere constructiv altfel.

Pe aceste tipuri de maşini Motosapă/Motosăpătoare nu se pot monta scule ce pot fi acţionate prin ridicare, coborâre, bielă-manivelă sau care pot fi acţionate de o priză de putere aşa cum este în cazul unui motocultor.

Pe orice tip de motosape/motosăpătoare se pot monta accesorii ce funcţionează exclusiv prin tractare şi nu necesită aprobarea producătorului pentru montajul acestora.

Motor    Loncin
Ciclu de funcţionare    4 timpi
Putere motor    6.5 CP
Capacitate cilindrică    173 cc
Sistem de aprindere    Electronic
Pornire    Manuală
Sistem ambreiaj    Ambreiaj conic, uscat
Transmisie    Ax melcat, roată melcată
Viteze    1 înainte
Lățime de lucru    350-850 mm
Adâncime de lucru    100 - 290 mm
Combustibil    Benzină fără plumb
Capacitate de rezervor    1l
Consum mediu combustibil    1 l/h
Baie ulei motor    0.6l
Capacitate baie ulei transmisie    0.35l
Accesorizare    Roţi metalice, roţi cauciuc
Greutate    55 kg
Suprafaţă medie lucrată    800 mp/h