Motosapa Ruris 650B

Solurile grele necesită o atenţie sporită, atât datorită durităţii lor, cât şi faptului că sunt cele mai roditoare. Pentru a putea profita din plin de proprietăţile acestui tip de sol, vă recomandăm utilizarea motosapelor special proiectate de Ruris.

1.839 RON
cu TVA
Cantitate

Motosapele/Motosăpătoarele au ca şi caracteristică sistemul de transmisie, tracţiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul şuruburilor roţile de transport sau frezele săpătoare în funcţie de utilizare.

Motosapele/Motosăpătoarele sunt în principal concepute pentru funcţia de săpare cu ajutorul frezelor de săpătoare, montate cu şuruburi pe singura osia motoare.

Transmisia, tracţiunea (osia motoare) şi maşina propriu-zisă formează un ansamblu inseparabil şi nu pot funcţiona din punct de vedere constructiv altfel.

Pe aceste tipuri de maşini Motosapă/Motosăpătoare nu se pot monta scule ce pot fi acţionate prin ridicare, coborâre, bielă-manivelă sau care pot fi acţionate de o priză de putere aşa cum este în cazul unui motocultor.

Pe orice tip de motosape/motosăpătoare se pot monta accesorii ce funcţionează exclusiv prin tractare şi nu necesită aprobarea producătorului pentru montajul acestora.

Caracteristici tehnice

Model Sprint 650 B

Motor Briggs&Stratton

Ciclu de funcţionare 4 timpi

Putere motor 6.5 CP

Capacitate cilindrică 187 cc

Sistem de aprindere Electronic

Pornire Manuală

Sistem ambreiaj Ambreiaj conic, uscat

Transmisie Ax melcat, roată melcată

Viteze 1 înainte

Lățime de lucru 350-850 mm

Adâncime de lucru 100 - 290 mm

Combustibil Benzină fără plumb

Capacitate rezervor 1l

Consum mediu carb. 1 l/h

Baie ulei motor 0.6l

Baie ulei transmisie 0.35l

Greutate 55 kg

Suprafaţă medie lucrată 800 mp/h