Motosapa DAC 6000K + set roti de cauciuc

Cu modelul de motosapă semiprofesională DAC 6000K, producătorul de maşini şi utilaje agricole Ruris îşi propune să ofere gospodarilor şi fermierilor un utilaj performant şi uşor de folosit, pentru efectuarea de lucrări agricole de calitate pe suprafeţe mici şi medii.

1.299 RON
cu TVA
Cantitate

Atuurile motosapei sunt asigurate de caracteristici tehnice care o fac puternică, uşor de manevrat şi fiabilă, precum motorul General Engine în 4 timpi, cutia de viteze cu 3 trepte de viteze (2 înainte şi 1 înapoi), posibilitatea de a ataşa diferite accesorii pentru alte tipuri de lucrări.

Motosapele DAC 6000K permit ataşarea de accesorii precum: plug cu o brazdă, rariţă sau dispozitivul de scos cartofi, roţi metalice sau de cauciuc ori o remorcă.

Caracterizare Motosape şi Motosăpătoare

Motosapele/Motosăpătoarele au ca şi caracteristică sistemul de transmisie, tracţiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul şuruburilor roţile de transport sau frezele săpătoare în funcţie de utilizare.

Motosapele/Motosăpătoarele sunt în principal concepute pentru funcţia de săpare cu ajutorul frezelor de săpătoare, montate cu şuruburi pe singura osia motoare.

Transmisia, tracţiunea (osia motoare) şi maşina propriu-zisă formează un ansamblu inseparabil şi nu pot funcţiona din punct de vedere constructiv altfel.

Model DAC 6000K

Motor General Engine

Ciclu de funcţionare 4 timpi

Putere motor 6.5 CP

Capacitate cilindrică 163 cc

Sistem de aprindere Electronic

Pornire Manuală

Transmisie Curea, lanţ şi pinioane

Carcasă transmisie Aluminiu

Viteze 2 înainte + 1 înapoi

Lățime de lucru 560-830 mm

Adâncime de lucru Max 290mm

Combustibil Benzină

Capacitate rezervor 3l

Consum mediu carb. 1 l/h

Capacitate baie de ulei motor 0.6l

Capacitate baie de ulei transmisie 1.5l

Suprafaţă medie lucrată 600-1000 mp/h

Greutate 80 kg