Suflantă electrică pe baterie Honda

1.800 RON
cu TVA
Cantitate

Suflantă electrică pe baterie Honda HHB36AXB E87

Noile echipamente electrice pe baterie Li-Ion Honda pentru întreţinerea spaţiilor verzi sunt robuste, puternice şi de înaltă tehnologie. Sunt incredibil de uşoare, silenţioase şi uşor de manevrat, oferind operatorului un control mai mare şi o reducere semnificativă a oboselii în utilizare.

Echipate cu o baterie Li - Ion de înaltă calitate de 36V, caracterizată prin încărcare rapidă, autonomie mare şi sute de cicluri de încărcare / descărcare, fără a suferi modificări ale performanței sale. Prin aceasta, noua gamă de echipamente electrice pe baterie Li-Ion Honda are tot ce este necesar pentru a garanta operatorului o muncă sigură, confortabilă, eficientă şi silenţioasă.

Suflanta Honda HHB36AXB vă permite să curăţaţi fără efort diferite suprafeţe, inclusiv în spaţiile interioare. Suflanta include centura port baterie (nu include bateria şi încărcătorul).

Trebuie doar să conectaţi bateria. Fără cabluri care pot deveni încurcate, tăiate sau strivite, fără riscuri de accidentare, fără a fi nevoie de alarme sau întrerupătoare de circuit. Energia bateriei Li – Ion este alegerea perfectă pentru a lucra în grădina ta. Tehnologia aplicată acestor baterii oferă echipamentelor: putere, rezistenţă şi fiabilitate, cu multe avantaje faţă de motoarele termice.

• Uşor: în detrimentul unui motor voluminos la care se adaugă greutatea carcasei de protecție și a rezervorului de combustibil, avem o baterie ușoară, ceea ce face munca mai puțin obositoare și prin urmare mai plăcută.

• Silenţios: chiar și cel mai mic motor pe benzină emite un zgomot puternic. Echipamentele electrice pe baterie Li-Ion au acelaşi randament, au costuri de utilizare şi întreţinere mult reduse şi rămân silenţioase.

• Nepoluant: deoarece această gamă funcționează cu baterii Li-Ion, vă puteți bucura pe deplin de aromele și parfumurile naturale ale grădinii, fără emisii poluante.

• Facil: pregătirea şi pornirea echipamentelor de întreţinere a spaţiilor verzi poate fi o sarcină destul de intensă şi dificilă. Cu echipamentele electrice pe baterie Li-ion Honda operatorul trebuie doar să conecteze bateria și să pornească echipamentul printr-o apăsare de buton, chiar și în condiţii de frig şi umiditate.

Model: HHB36AXB E87

Caracteristici tehnice:

 

Motor Electric Brushless 36 V DC

Autonomie cu bateriile  4/6/9 Ah Până la 12/18/27 min

Alimentare Electrică pe baterie

Baterie Li – Ion 36 V – 4/6/9 Ah (nu este inclusă)

Debitul de aer 860/730 m3 /h (cu tub rotund/plat)

Viteza aerului 65/68 m /s (cu tub rotund/plat)

Viteza de lucru variabilă

Nivel acustic (directiva 2000/14/CEE) 99 dB (A)

Greutate 2,6 kg (fără baterie)

Grad de izolaţie / impermeabilitate IPX4

S-ar putea sa-ti placa