WHITECH 500 GR - SOIURI ALBE SUPERIOARE

referente specifice

100,00 lei
cu TVA
Cantitate

WHITECH B15 - Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae - este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind indicata pentru productia de vinuri albe de calitate superioara, putand imbunatati aromele varietale si tipicitatea soiului de struguri.

WHITECH B15 are caracteristici tehnologice de avangarda si o mare toleranta la alcoolul etilic, care o fac sa lucreze la o gama larga de temperaturi cu o cinetica normala a fermentarii. In plus aceste caracteristici o fac recomandabila pentru refermentari fara probleme sau pentru fermentarea in autoclave la temperature scazute.

Doza: 20 – 40 gr/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient.

Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 500 gr de WHITECH B15 in 5 litri de apa indulcita 1 – 2 % (50 – 100 gr. de zahar) la 35 – 40 grade Celsius, asteptati 15 minute, amestecati energic, asteptati inca 15 minute, amestecati din nou, adaugati in partea de jos a recipientului cu must.

Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional.

Greutate neta: 500g

Specificatii tehnice

Destinatie musturi albe

Producator Essedielle

Ambalaj 0,5 kg

Doza 20-40g/100 l

Greutate 0,5 kg

referente specifice