Cum plătesc

Plata cu numerar la livrare = Ramburs
Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

Plata online cu card bancar
Plata cu cardul se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.utilaje-pesticide.ro foloseste Plăți Online. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Informatii de spre procesatorul Plăți Online gasiti aici.

Toate tranzactiile online beneficiaza de serviciile Plăți Online si se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in comercializarea produselor si serviciilor prin Internet. De asemenea, pentru o crestere a sigurantei folosim un server securizat certificat Globe SSL. Pentru verificare poti da click pe icoana Globe SSL de pe pagina principala in partea inferioara.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.

In momentul in care optezi pentru plata cu card bancar vei fi directionat catre un server securizat Plăți Online. Exista doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi:

1.Introduci datele tale personale

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica „Siguranta platilor online”. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre utilaje-pesticide.ro, nici de catre Plăți Online. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail.

O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, utilaje-pesticide.ro și Plăți Online nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alege metoda dorita de plata si confirma datele alegand „Pasul urmator”.

2.Introduci datele despre credit/debit card

Daca ai ales metoda de plata „Card credit/debit” este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediul electronic.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

Ordin de plata

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza Facturii Proforma emisa de Utilaje-pesticide.ro in momentul efectuarii comenzii, fara nici un cost asociat transferului de bani, in afara celui perceput de banca platitorului.

Proforma poate fi gasita atat in e-mail-ul de confirmare a comenzii, cat si ulterior in contul tau deschis la Utilaje-pesticide.ro.

Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii. Transmiterea unei copii a OP-ului la Pestre.ro urgenteaza livrarea produselor.

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar: SANDU SON COMPANY SRL

Cod Fiscal: RO10390750

Adresa: Mun. Baia Mare, Bld. Decebal, Nr.14, Ap.27, Mare, Judet: Maramures

Cont IBAN:

Banca: