Magazinul Fermierului

Am deschis Magazinul Fermierului, atât în forma lui fizică, cât și în varianta online în primul rând fiindcă noi cunoaștem foarte bine specificul muncii într-o fermă sau într-o gospodărie mare. Știm de asemenea și care sunt nevoile unei locuințe moderne, una din care să nu lipsească utilitățile și confortul, dar care să se afle în același timp în armonie cu natura.

Fermierul are nevoie în primul rând de timp pentru a se concentra la munca lui, la activitățile lui specifice. Ne-am străduit de aceea să adunăm într-un singur loc toate produsele de care ar putea avea nevoie.

Fermierul are nevoie de calitate

am comparat mii de produse pentru fiecare categorie și le-am ales pe acelea care oferă siguranță și productivitate. Programele noastre de service, de aprovizionare cu consumabile și piese de schimb, dar și sfaturile pe care specialiștii noștri le oferă tuturor, fac și ele parte din efortul nostru de a-i ajuta pe fermieri. Ne aprovizionăm doar de la firme renumite, cu o bună reputație în domeniile lor de activitate.

Fermierul are nevoie de eficiență. Multe dintre fermele românești au doar puțini lucrători. Chiar dacă ei sunt calificați, au nevoie de scule, unelte și utilaje la standarde tehnologice înalte, cu productivitate crescută și timpi lungi de exploatare în parametrii inițiali.

poza articol 1 blog

Magazinul Fermierului are ambiția de a acoperi aprovizionarea în toate domeniile esențiale într-o fermă sau într-o gospodărie.

Avem o farmacie veterinară care răspunde tuturor necesităților, de la cele ale animalelor de companie, până la cele ale zootehniei pe scară largă. Produsele fitosanitare acoperă toată gama de nevoi, de la cele pentru pesticide și fungicide, la îngrășăminte și erbicide. Pentru ambele, avem o ofertă variată în ceea ce privește prețurile, dar și cantitățile, adecvată nevoilor fiecăruia.

Sculele, uneltele și utilajele pe care le vindem acoperă absolut toate nevoile care pot apărea într-o fermă sau într-o gospodărie. Ne-am documentat, am verificat și vă oferim o gamă variată de pompe, hidrofoare, generatoare electrice, redresoare, compresoare, motosape, motocoase, mașini de tuns și de cosit, aparate de încălzit și de sudat, atomizoare și pulverizatoare, moto- și electroferăstraie, aparate de spălat, suflante pentru frunze, despicătoare de bușteni, freze de zăpadă și multe altele. Acestea beneficiază de certificate de garanție, retur gratuit și service.

Ne dorim să fim parteneri și cu fermierii care au afaceri în domeniul zootehniei și al vinificației, cărora le oferim o gamă variată de utilaje și de aparate.

Magazinul Fermierului este primul și, sperăm noi, singurul loc pe care trebuie să-l vizitați pentru a rezolva rapid, eficient și profesionist problemele fermei sau ale gospodăriei voastre.